top of page
IMG_7655_edited_edited_edited.jpg

SLP HÄSTSPORT

Utbytesgaranti

Utbytesgaranti för att du ska ha möjlighet att ha så optimal sadel som möjligt för dig och din häst!

 

Med denna garanti får du möjlighet att byta sadel i takt med att din häst utvecklas utan att riskera att ha sadelkammaren blir full av sadlar som inte längre passar.  

 

💎 Rätt utrustning för ett aktivt och hållbart liv med din häst 💎

 

Vid bytet utgår vi från det pris Ni har betalat för sadeln, minus ett avdrag för det slitage som hunnit uppstå på sadeln. VID ALLA VÄRDERINGAR GÖRS EN INDIVIDUELL BEDÖMNING AV SADELNS SKICK! Vi räknar på en kostnad på 1000 kronor per kvartal, förutsatt att ingen olycka eller skada inträffat på sadeln.

Vid ett sadelbyte räknar vi på hur mycket din gamla sadel är värd och hur mycket den nya kostar. Affären görs klar vid besöket, Du måste alltså inte vänta på att din gamla sadel blivit såld. Utbytet av din sadel sker i samband med en komplett sadelutprovning, enligt gällande priser.

 

Utbytesgarantin gäller bara byten med samma häst som sadeln ursprungligen köptes till!

 

Har du av någon anledning inte hästen kvar och vill göra dig av med din sadel, kan du lämna in den till kommissionsförsäljning.

Utbytes garantin bygger på att du köper en sadel med ett högre värde än den du byter in, Gäller endast på sadlar som tidigare köpts av SLP Hästsport, nya sadlar samt ett utbud av begagnade sadlar.

 

OBSERVERA ATT UTBYTESGARANTIN GÄLLER ENDAST SADLAR!

Övrig utrustning som sadelgjordar och stigläder omfattas inte av utbytesgarantin.

SLP Hästsport, Sadelutprovare, hästterapeut. 

bottom of page